Bejelentés


MIMÓZA Mens sana in corpore sano. Forza Mimóza !

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Holland focivideó 3. rész

A linkek között kattints rá!

Holland focivideó 2. rész

A linkek között kattints rá!

Holland focivideó 1. rész

A linkek között kattints rá!

Holland eredmények

A linkek között kattints rá!

Holland tabella

A linkek között kattints rá!


Szavazás
Csömöri úti műfüves bajnokság

2008- 2009- 2010- 2011 évi BAJNOKA,

2014. évi ezüst érmese,

Bajnokok ligája

2011. évi 2. helyezett,

2008, 2011 és 2014. évi

3. helyezett !!!

Labdarúgócsapat Mimóza

Névjegy létrehozása Kispályás labdarúgó csapatunk összetartó baráti társaság.

Mindenki régóta játszik, és a hetvenes években még Algír utca néven riogattuk az ellenfeleket. Kezdetben Budapest XVII. kerületében, Rákoscsaba és Rákoskeresztúr amatőr bajnokságaiban ért el a csapat szép sikereket, amikor még szüleink, Budai Matyi bácsi, Budai Laci bácsi és Takó Sanyi bácsi oktatta a mai generációt. Meg kell említeni a csapat akkori tagjai közül Kaszács Robit, Sidon Ferit, Janik Lacit, Lujót, Kondért, Szőcs Vili bácsit, Nagy Gyulát és Szabó Bélát akik fanatikus sportszeretetükkel hatottak ránk.

A kor előre haladtával már kitört belőlünk félprofi szemléletünk, és Szécsi Oszi támogatásával előbb Ferro-Fém néven, később Metál-Commerce néven már Óbudán, a Tanuló utcai kispályás bajnokságban is kergettük a bőrt, ahol hamarosan az első osztályban találtuk magunkat.

Csapatunknak akkoriban tagja volt a teljesség igénye nélkül kapusunk Balta, vagy pl. Schél Peti, Gál Karcsi, Sutus Ati, Nagy István(Brumi), Vereckei Gabi (Sancho) is, akikkel sokáig sok gólt lőttünk ellenfeleink hálójába.

Sikeres évek után 1997-től, kissé megfáradva az öreg fiúk bajnokságban már Mimóza csapatnéven indultunk, amellyel a Tanuló utcában két alkalommal is bajnoki címet sikerült szereznünk. Akkor játszott velünk pl. Márton Kálmán, Sancho, Tábori Zoli...

Csapatunk igazi sikertörténete a Klapka utcai terembajnoksághoz köthető, amelyet négy egymást követő évben is sikerült megnyernünk.

Kisebb kitérőkkel indultunk a Fehérvári úti Futballaréna palánk nélküli bajnokságán, a Soroksári úti műfüves bajnokságban, a Tanuló utcában, a Budakalászi műfüves bajnokságban, ma is játszunk a Csömöri úti Metro pálya műfüves bajnokságában, a Fáy utcai műfüves bajnokságban,  és az Újlak utcai terembajnokságban.

Csapatunk összetartó ereje a szép sportsikereken túl a nagyszerű, összetartó baráti társaság, mely remélhetően még sokáig szorítja össze az ellenünk pályára lépők gyomrát, s akik együtt még sokáig leszünk rémei a gazdagon megrakott húsos tálaknak, Coca-Colának, rekesz söröknek és finom fröccsöknek.

HAJRÁ MIMÓZA!

 

Honlapunk eddigi látogatóinak száma:


Képgaléria


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!